Beste ouders, verzorgers,

De overheid heeft vandaag 15 maart besloten om de scholen per direct te sluiten tot en met maandag 6 april 2020. ln deze brief informeren wij u hierover.

Alle scholen van Mosalira zijn per direct dícht. Wij bieden alleen opvang aan die kinderen,waarvan beide ouders werken in de vitale beroepen (zorg en hulpdiensten) en geen opvang voor hun kinderen kunnen regelen. Dit doen wij zolang wij zelf over voldoende gezonde medewerkers beschikken om dit te realiseren. Als u bij de doelgroep hoort, meldt u zich morgen op school.

Heeft u dringende vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de schooldirecteur.

We rekenen op uw begrip dat we in deze uitzonderlijke situatie nog niet alle antwoorden hebben en dat we enorm druk zijn om alles zo goed als mogelijk te regelen. Houd hierbij SchouderCom of Phortos in de gaten.

Met vriendelijke groet,Mosalira stichting voor leren, onderwijs en opvoeding
Joan van Zomeren en Jean-Pierre Giesen

Voor de brief van MosaLira, klik op deze link: 20200315_A_Ouders_verzorgers_Corona.pdf