Zowel in de boven- als in de midden- en onderbouw, worden diverse lessen GDO (groepsdoorbrekend onderwijs) gegeven. Leerlingen verdiepen zich in bepaalde vakken, zoals denkstrategie├źn, Frans, koken, techniek, drama, crea en... ICT. Tijdens de lessen ICT maken de leerlingen niet alleen kennis met de computer, maar worden hun computervaardigheden verder uitgebreid. Zo leerlingen de leerlingen in de groepen 3 tot en met 5 o.a. hun muisvaardigheden verder te vergroten, leren ze programma's als word en powerpoint en maken ze zelf digitale puzzels. De leerlingen hebben nu het programma paint gebruikt om een tekening te maken. Later leren ze deze tekening in een word bestand te plaatsen. Op deze wijze worden de leerlingen vaardiger in het omgaan met de pc.

20190129 144501 resized  20190129 144350 resized  20190129 145514 resized