Gezocht! Verkeersouder m/v

Een Verkeersouder is een vrijwilliger die helpt op de basisschool. Verkeersouders helpen bijvoorbeeld om het gebied rond school veiliger te maken of om kinderen veilig te laten oversteken. Als Verkeersouder kun je ook de leerkracht helpen met verkeerslessen en acties op het gebied van verkeersveiligheid. Door de taken te verdelen tussen meerdere personen, blijft er meer tijd over voor praktische verkeerslessen. Het ondersteunen bij activiteiten op verkeersgebied; ondersteunen bij bijvoorbeeld het praktisch verkeersexamen hoort bij de verkeersouder. Tevens het onderhouden van contacten met VVN of andere medewerkers op het gebied van verkeer. We zijn dringend opzoek naar een verkeersouder die graag wil meehelpen. Geïnteresseerd? Neem contact op met meester Noël, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast dank!!

logo verkeersouders