Help jij onze kinderen veilig van en naar school?

Jouw kind elke dag weer veilig thuis? Daar doe je alles voor. Als VVN Verkeersouder help je jouw kind en ál onze kinderen om veilig op school en thuis te komen. Kinderen leren vooral door te dóen, zeker in het verkeer. Als verkeersouder help je hieraan mee door het ontwikkelen van de verkeersvaardigheden van kinderen en het vergroten van de verkeersveiligheid rondom school. Dit doe je door praktische verkeersprojecten te organiseren, samen met de school, andere ouders en Veilig Verkeer Nederland.

Word VVN Verkeersouder op onze school en help mee:

• ondersteun onze leerkrachten bij praktische verkeerslessen
  • help mee bij het praktisch verkeersexamen
  • organiseer één of meerdere verkeersacties per jaar met behulp van de kant en klare VVN actiepakketten zoals de zichtbaarheidsactie over reflectie en verlichting in het verkeer.
  • help mee bij de fietscontrole zodat de kinderen veilig naar school kunnen.

Zet je vandaag nog in voor de veiligheid van je kind(eren). Kijk voor meer informatie en kosteloos aanmelden op: https://verkeersouders.nl/vvn-verkeersouder-worden.

Wat mag je verwachten

Als VVN Verkeersouder zet je je eigen talenten in. Je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en je bepaalt zelf wat er in jouw agenda past. We verdelen de taken en maken het samen tot een succes. Veilig Verkeer Nederland ondersteunt je met informatie, materialen en gratis workshops.

Wanneer je besluit verkeersouder te worden, meld dit dan ook bij meester Noël, dan kunnen we samen kijken waar we mee aan de slag willen gaan.

Wordverkeersouder kaart Hengelo 4daagse