Prikbord

Nieuws & agenda


Sponsorloop 18 september 2024
September 10, 2024

Beste ouders,

Sponsorloop Ronald McDonald huisSponsorloop voor Ronald McDonald huis


Op 18 september vindt de jaarlijkse sponsorloop plaats. Dit jaar is het goede doel: het Ronald McDonald huis. Het Ronald McDonald huis zorgt dat ouders tijdelijk een thuis hebben kort bij hun kind als dit is opgenomen in het ziekenhuis. Vandaar dat we het Ronald McDonald huis dit jaar willen steunen (zie ook de bijlage).
? ?‍♀️ ? ?‍♀️

 

Steun op woensdag 18 september de leerlingen van Bs. Sint Pieter bij hun sponsorloop voor het Ronald McDonald Huis. ?‍?‍?‍?

 

De kinderen gaan op zoek naar sponsors, die ofwel per rondje ofwel een vast bedrag betalen. Op deze manier kunnen de kinderen dus bijdragen aan het goede doel. ? ?
De sponsorloop duurt van 9:00 tot 12:30 uur. De kinderen komen die dag in sportkleding naar school en nemen een (extra) drinkfles mee.
Naast financiële steun kunnen de kinderen ook alle aanmoediging gebruiken. Daarom nodigen wij jullie van harte uit op woensdag 18 september gedurende de gehele ochtend op en rondom het schoolplein van BS. Sint Pieter. Het belooft een gezellige dag te worden! ?

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences