Groep 2A

Hallo allemaal,

In groep 2A hebben we de eerste weken van het nieuwe schooljaar al hard gewerkt! We hebben geleerd over spiegelen, schaduwen en de letter ‘k’ van klas was opgegeten door de letterdraak.
Nu zijn we aan ons officiële thema begonnen: wij zijn astronauten. We kregen voor de opening  bezoek van een echt buitenaards wezen, genaamd ‘bliepbliep’, dat met zijn raket op aarde terecht gekomen was. We konden hem niet zo goed verstaan, maar uiteindelijk na heel wat puzzelen, kwamen we er achter dat hij van de planeet Venus komt.
Woensdag 18 september brachten we een bezoekje aan het Cosmodrome in Genk. Wat was dat geweldig! We hebben daar gekeken naar een 360° show en zijn veel over alle planeten te weten gekomen. Als kers op de taart mochten we daar nog een bezoekje brengen aan de echte telescoop. Indrukwekkend hoor. We zijn benieuwd wat we dit thema nog meer over de ruimte gaan leren!

Groetjes, groep 2A

foto bliepbliep  thumbnail foto planetarium

Welkom in groep 2A.

gr2Aklein

Juf Jolien en juf Mariëlle zullen geregeld een stukje schrijven op dit gedeelte van de website. Neem dus geregeld eens een kijkje!