Welkom op de website van basisschool Sint Pieter

Basisschool Sint-Pieter is gelegen in de wijk Sint-Pieter, een dorp in de stad zegt men wel eens. Aan de ene kant is er nog een grote maatschappelijk samenhang aan de andere kant is er de privacy die een stad biedt. Basisschool Sint-Pieter is een van oorsprong Katholieke basisschool waar kinderen samen, in veiligheid, geborgenheid en regelmaat, optimaal worden voorbereid op hun toekomst. We streven ernaar onze leerlingen te begeleiden naar en op te voeden tot evenwichtige, tolerante en kritische mensen. Hierbij trachten we een goed evenwicht te vinden tussen het aanleren van kennis en praktische vaardigheden en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Op onze school krijgt ieder kind volledig en volwaardig onderwijs, zoveel mogelijk aangepast aan zijn/haar capaciteiten.

Basisschool St. Pieter: samen en in openheid leren
ontwikkelen, ontdekken en ondersteunen.
poster

Voor aanmelden van een nieuwe leerling: klik op het logo van de school

logo
Voor rapport van de inspectie op het onderwijs 2018: klik op het logo van de inspectie. Inspectie20onderwijs