Oudervereniging

Hier vindt u alle INFO over de OV

Oudervereniging

De Oudervereniging wil de belangstelling en betrokkenheid van de ouders bij school bevorderen en als eerste achterban de belangen van ouders behartigen bij de Medezeggenschapsraad, de schoolleiding en het schoolbestuur. Zij adviseert het team in allerlei aangelegenheden die de school en de ouders aangaan.

Daarnaast organiseert de OV samen met leerkrachten en ouders diverse activiteiten op school rondom Halloween, Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Pasen maar ook het jaarlijkse schoolreisje, de sportdag en sinds enkele jaren het eindfeest.

LEDEN

Het bestuur van de OV bestaat momenteel uit 14 leden: Marcel Adriaens, Julie van den Boorn, Marlies Dansen, Eric Duinkerke (wnd. penningmeester), Rhea heeringa, Marsha Jamin, Stephanie Klomp (secretaris), Sanne Menger, Tim van Oevelen (voorzitter), Bertie Roelofsen, Susanne Soeters (penningmeester), Sandra Taylor, Dominique Ubachs en Joanne Vertommen.

Het bestuur vergadert ca. 6 keer per jaar telkens op een maandag om 20.00 uur op school. Alle vergaderingen zijn openbaar. Voor het schooljaar 20187/2019 zijn de data: 17 september 2018, 19 november 2018, 14 januari 2019, 18 maart 2019, 13 mei 2019 en 1 juli.

ALV

De eerstvolgende Algemene Leden Vergadering vindt plaats op maandag 17 juni 2019 (locatie nog niet bekend) en staat  in het teken van een financiële verantwoording, terugblik op de activiteiten en vaststelling van het jaarlijkse lidmaatschap plus activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

Heeft u vragen, aarzel niet om een van de leden aan te spreken, ze staan vaak aan school.

HULPOUDERS

Wilt u aansluiten bij een van de commissies, dan bent u van harte welkom.  Zowel voor Halloween, Sinterklaas, Kerstfeest, Carnaval, Pasen, Schoolreisje, Sportdag als het Eindfeest geldt: vele handen maken licht werk maar vooral ook 'hoe meer zielen hoe meer vreugd'!

De commissies zijn als volgt ingedeeld:

Commissie

OV-leden

Leerkrachten

Halloween

Tim, Marcel

Stephanie, Sandra, Dominique

Kyara, Vera de K.

Kerst

20 + 21 december

Julie, Rhea, Sanne, Marlies

Anneloes, Katja, Manon

Carnaval

Marsha, Joanne

Jolien, Caroline, Noel, Manon

Pasen

Bertie, Sanne

Vera de K., Kim,  Vera O.

Schoolreisje

Sandra, Bertie, Rhea

Jolien, Kyara, Manon

Sportdag

Sportweek 11-14 juni

sportdag 12 juni (ovb)

Marlies, Dominique, Marcel, Eric

Mieke, Nina, Kristel

Eindfeest

allen

nvt

Sint Pieterdag

nvt

Vera O., Kyara, Caroline

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Wilt u een of meerdere activiteiten sponsoren? Graag, alle kleine (en grote) beetjes, geldsponsors en producten in natura zijn van harte welkom. Heeft u ideeën, spreek een van onze leden aan, want alles is mogelijk!

Met uw sponsorbijdrage kunnen onze activiteiten net iets feestelijker georganiseerd worden of kunnen we de school een extra bijdrage geven om bijvoorbeeld het groepsdoorbrekend onderwijs (gdo) uit te breiden. We maken in elk geval duidelijke afspraken met u waaraan uw sponsorbijdrage wordt besteed!

COMMUNICATIE

Via ut Pieterke houden we u op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen binnen de Oudervereniging. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze leden ofwel een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook heeft de OV een besloten Facebookpagina [https://www.facebook.com/groups/1007683882577161/?fref=ts] waarvan u lid kunt worden.

DOCUMENTEN

Statuten Oudervereniging           STATUTEN OV.pdf